Site de prezentare

Pentru afaceri la inceput de drum, un site de prezentare este absolut necesar. Indiferent de bugetul pe care il ai, iti oferim cea mai buna solutie.

Daca ai nevoie de un site simplu, de cateva pagini, cu o grafica atractiva si optimizat pentru motoarele de cautare, iti oferim tot ce ai nevoie la un pret atractiv. In plus, iti oferim si gazduire gratuita timp de 1 an.

Preturi

CMS si Blog

Daca ai mereu noutati pentru clientii tai sau vrei sa poti modifica singur site-ul, un CMS sau un blog este lucrul de care ai nevoie.

Indiferent de complexitatea site-ului tau, iti oferim cea mai buna solutie. Pe langa o grafica ce scoate in evidenta continutul site-ului, iti oferim si gazduire gratuita timp de 1 an.

In functie de cerintele site-ului, folosim framework-uri ca Joomla sau Wordpress. In cazul in care este nevoie, realizam module si componente dedicate proiectului tau, sau folosim propriul nostru framework, Thruster, pentru a realiza un site ce corespunde exact nevoilor tale.

Preturi

Magazine online

Indiferent de marimea si complexitatea magazinului online de care ai nevoie, te ajutam cu cea mai buna varianta la cel mai competitiv pret.

Pentru magazine cu un numar mic sau mediu de produse si care nu necesita functii speciale (in afara de functiile standard ale unui magazin online), folosim framework-uri ca OpenCart sau PrestaShop. Acestea au avantajul unui cost redus si o gama completa de functii, atat pentru vizitator cat si pentru administrator.

Pentru magazine profesionale, cu un numar mare de produse sau cu cerinte speciale, folosim Magento. Acesta este cel mai complex framework pentru magazine online. Include o suita completa de unelte. In functie de cerintele proiectului tau, realizam module si componente pentru Magento.

Preturi

Aplicatii WEB

Ai nevoie de o aplicatie web? Poate un site de anunturi, sau o solutie dedicata pentru afacerea ta? Ai ajuns unde trebuie! Noi iti suntem mereu alaturi cu cea mai buna oferta.

Folosim framework-ul nostru propriu, Thruster, pentru a dezvolta aplicatii web rapid si la un pret avantajos. In timp, am dezvoltat acest framework din toate punctele de vedere: siguranta, rapiditate, functionalitate si usurinta in utilizare.

Preturi

Aplicatii RIA

Indiferent de complexitatea aplicatiei de care ai nevoie, avem cea mai buna solutie pentru tine. De la concept pana la publicare si suport tehnic, iti suntem alaturi.

Aplicatiile RIA sunt aplicatii ce fac mai mult decat un simplu site. O mare parte din ceea ce face o aplicatie se intampla la nivelul serverului. De aceea, am dezvoltat framework-ul nostru, Thruster. Astfel, putem realiza aplicatii complexe intr-un timp scurt si fara a face vre-un compromis in ceea ce priveste calitatea.

Preturi

Aplicatii mobile

Era desktop-urilor incepe sa apuna. A sosit era dispozitivelor mobile. Daca vrei sa iti faci cunoscuta prezenta si in acest mediu, ai nevoie de o aplicatie mobila.

Aplicatiile mobile realizate de noi sunt testate inainte de lansare si sunt compatibile cu cele 3 mari sisteme de operare: Android, iOS si Windows Mobile.

Preturi

Read bet365 Offers on this site.